Pular para o conteúdo
itroom

itroom

Webudvikling og SEO der giver flere kunder

Denmark

Trabalho à distância

1-9

2015

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse med webudvikling og Google optimering.

Itroom blev stiftet i 2015 af Lasse Enggaard og Patrick Meyhoff.

I dag har virksomheden vokset sig til en velrenommeret spiller inden for webdesign, e-commerce og SEO. Siden sin opstart har itroom hjulpet over 300 kunder med at skabe en succesfuld online tilstedeværelse.

Lasse Enggaard er en erfaren SEO-ekspert, Shopify-specialist og e-commerce-veteran, der brænder for at hjælpe kunderne med at opnå de bedste resultater.

Patrick Meyhoff er en dygtig mediegrafiker med en professionel bachelor i UX & UI, der ved hvordan man designer hjemmesider, der giver besøgende den bedste oplevelse.

Itroom forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering.

Vi forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering. Vi tager gerne imod en udfordring og går gerne et ekstra skridt for at skabe flere muligheder og bedre resultater for vores kunder.

Vi værdsætter god kommunikation i ethvert samarbejde, da det sikrer en glidende og effektiv proces. Derfor lægger vi stor vægt på at have åben og ærlig kommunikation med vores kunder.

Vores SEO løsninger starter fra 1.995 kr. - 4.995 kr. 

Orçamento
  • $0 - 1,000
Assistência com a Semrush
No momento, não oferecemos este serviço.
Modelo de precificação
  • Valor por hora
  • Por projeto
Idiomas
  • Dinamarquês
Foco geográfico
  • Denmark
Contato itroom
Selecione seu orçamento
Selecione o serviço exigido

Ao clicar em "Enviar mensagem", concordo em enviar minhas informações de contato para armazenamento e processamento posteriores.

Precisa de mais informações?

Precisa de mais dados para poder tomar uma decisão e entrar em contato com uma agência? Deixe seus comentários e sugestões escrevendo para agencies@semrush.com